Youth Science Camp

Youth Science Camp (YSC)

Youth Science Camp (YSC)

Youth Science Camp (YSC) ili Znanstveni kamp mladih je višednevni rezidencijalni program namijenjen osnovcima koji žele upoznati svijet znanosti i tehnologije na nov i zanimljiv način. Kroz izradu radionica i projekata s područja fizike, biologije, kemije, geologije, astronomije i drugih znanosti i disciplina ovaj program nudi iskustveno učenje o temeljnim znanstvenim pojmovima i metodama rada, pružajući sudionicima radost istraživanja i otkrivanja.

Prije prijavljivanja Vas molimo da pozorno pogledate prijavnu dokumentaciju:

Upute za prijavitelje (pdf) / Upute za prijavitelje (doc)

Prijavnica

Pismo preporuke / Letter of recommendation

Prijave za Višnjanske edukacijske programe za 2020. godinu su zatvorene. Hvala svima na prijavama. Za sve dodatne upite slobodno nas kontaktirajte!

Youth Science Camp 1 (YSC1)

YSC 1 namijenjen je učenicima koji završavaju 3. i 4. razred osnovne škole. Kroz radionice, eksperimente, mini-projekte, opažanja, terenski rad i kreativan pristup problemima., sudionici na zabavan i inovativan način stječu bazična znanja o znanstvenoj metodi i vještine planiranja i provođenja vlastitih znanstvenih istraživanja.

Trajanje YSC 1 je četiri dana.

Youth Science Camp 2 (YSC2)

YSC 2 namijenjen učenicima koji završavaju 5. i 6. razred osnovne škole. Kroz projekte, opažanja, terenski rad i kreativan pristup problemu. Sudionici na zabavan i inovativan način stječu bazična znanja o znanstvenoj metodi i vještine planiranja i provođenja vlastitih znanstvenih istraživanja.

Trajanje YSC 2 je 7 dana.

Youth Science Camp 3 (YSC3)

YSC 3 namijenjen učenicima koji završavaju 7. i 8. razred osnovne škole. Kroz rad na projektima iz područja znanosti i tehnologije, sudionici stječu napredna znanja i vještine znanstvene metode i kritičkog mišljenja.

Trajanje YSC 3 je 7 dana.