Otvorili smo prijave za Višnjanske edukacijske programe 2021. Prijave su otvorene od 01. travnja 2021. do 01. svibnja 2021.

Višnjanski edukacijski programi (VEP) su rezidencijalni kampovi i škole namijenjene visokomotiviranim učenicima koje zanimaju znanosti i tehnologije. Programi se odvijaju u manjim grupama, gdje sudionici pod vodstvom mentora timski rade na rješavanju najčešće interdisciplinarnog problema (projekta).

Više informacija o našim programima pronađite na slijedećim poveznicama:

Youth Science Camp

Summer School of Science

Višnjan School of Astronomy

Ponukani višegodišnjim rastom interesa s jedne strane i želje da što većem broju djece i mladih omogućimo sudjelovanje na Višnjanskim edukacijskim programima s druge, programi će se provoditi tijekom cijele godine. Očekujemo da ćemo na taj način moći primiti i veći broj sudionika ali i unaprijediti kvalitetu samih programa.

Obzirom na epidemiološku situaciju prijavljeni kandidati koji nisu nikada sudjelovali na našim programima i ove se godine prijavljuju prvi put konkuriraju za sudjelovanje na trodnevnim i četverodnevnim programima čije se održavanje planira tokom 2022. godine. Kandidati koji su ranijih godina već sudjelovali na Višnjanskim edukacijskim programima konkuriraju za programe koji se održavaju od lipnja do rujna 2021.

Prijave za polaznike primljene u 2020. kojima je program otkazan zbog epidemiološke situacije vrijede i dalje i ne trebaju se ponovo prijavljivati. Po završetku ovogodišnjih prijava biti će kontaktirani od strane našeg edukacijskog tima.

Zbog trenutne epidemiološke situacije sami termini održavanja pojedinih programa još uvijek nisu poznati.

Dokumentaciju i upute za prijave možete pronaći na poveznici:

Prijave za Višnjanske edukacijske programe