Prijave za Višnjanske edukacijske programe

Prijave za Višnjanske edukacijske programe

Prijave za Višnjanske edukacijske programe

Prijave za Višnjanske edukacijske programe 2022. otvorene su do 05.05.2022.
 
Protekle dvije godine nismo bili u mogućnosti organizirati rezidencijalne programe na način na koji smo radili do sada. Zbog pandemije i epidemioloških mjera, rezidencijalne programe je bilo moguće provoditi samo tijekom ljetnih mjeseci. Sukladno tome, na veliku žalost mentora, asistenata i uprave, nismo bili u mogućnosti pružiti doživljaj Višnjanskih edukacijskih programa svim kandidatima koje smo pozvali.
 
Velik broj budućih sudionika koje smo pozvali na programe, koje nismo imali mogućnosti održati, motivirao nas je na donošenje teške odluke, kako će prijave u 2022. godini biti otvorene isključivo za kandidate koji su već sudjelovali na našim rezidencijalnim programima.
Ova, 2022. godina će biti posvećena organizaciji programa za već pozvane tj. prijavljene kandidate (iz 2020. i 2021. godine) i kandidate koji su već sudjelovali u našim programima (“stare sudionike”).U trenutku kada uspijemo sve prošle i pretprošlo godišnje kandidate pozvati na rezidencijalne programe, otvorit ćemo prijave za buduće kandidate, one koji se nisu do sada prijavljivali niti dolazili na naše programe.
 
Napomena: Kandidati koji su dobili poziv za sudjelovanje od strane Organizacije, ali još nisu bili na programu u protekle dvije godine NE MORAJU se prijavljivati!