Prijava za nove mentore i asistente za Višnjanske edukacijske programe

Novi mentori i asistenti

Novi mentori i asistenti

Pridružite nam se! U kreiranju i realizaciji naših programa, osim stalnog tima Znanstveno edukacijskog centra i Astronomskog društva Višnjan svake godine sudjeluju i mnogi entuzijasti, volonteri, suradnici, nastavnici, odgojitelji, studenti, učenici, roditelji… koji su procijenili da je vrijedno uložiti svoje vrijeme i energiju u ovakve projekte.

U okviru Višnjanskog edukacijskog projekta provodimo edukaciju novih mentora i asistenata za rad sa visokomotiviranom djecom i mladima te za edukaciju djece u prirodi.

Tražimo:

  • motivirane i radoznale entuzijaste spremne na učenje i razvoj vlastitih kompetencija, koje zanimaju prirodne, društvene i humanističke znanosti, tehnologije, informatika, umjetnost, vještine snalaženja i kretanja u prirodi…
  • ljude koji se žele okušati u znanstvenu edukaciju i edukaciju djece u prirodi, neovisno o njihovoj razini obrazovanja i stupnju dosadašnjeg iskustva.
  • nastavnike, roditelje, srednjoškolce, studente, odgojitelje, volontere… koji imaju vrijeme, energiju, znanje ili interes za uključivanje u naše programe

Nudimo:

  • stimulativno okruženje
  • izvanredno iskustvo u projektnoj pripremi i radu na projektima/radionicama sa sudionicima
  • dvodnevnu edukaciju s upisom u volontersku knjižicu i pokrivenim troškovima hrane i smještaja
  • rad na volonterskoj bazi s upisom u volontersku knjižicu i pokrivenim troškovima puta, hrane i smještaja

Kako izgleda proces prijave za nove mentore?

Molim Vas da ispunite prijavnicu za nove mentore (https://forms.gle/DcbYoAkTWgguAi4V8 ) ili .doc format ( Prijavnica mentori 2024) i da priložite potvrdu o nekažnjavanju (Potvrdu možete jednostavno  preuzeti preko vašeg profila na e-građani  https://gov.hr/hr/uvjerenje-da-se-ne-vodi-kazneni-postupak/468 ) svrha: zapošljavanje!

Nakon evaluacije prijava biti ćete pozvani na dvodnevnu edukaciju za nove mentore i asistente, u skladu s mogućnostima organizacije. 

Cilj edukacije je da se međusobno upoznamo i da se upoznate s načinom rada na Višnjanskim edukacijskim programima. Po završetku edukacije  imati ćete se prilike uključiti u provođenje projekata, a u skladu s organizacijskim mogućnostima Centra.

Želite li nam se pridružiti? Javite nam se do 11. 2. 2024. s ispunjenom prijavnicom koju možete pronaći ovdje: Prijavnica mentori 2024) ili na Google formi.