Pridružite nam se! U kreiranju i realizaciji naših programa, osim stalnog tima Znanstveno edukacijskog centra i Astronomskog društva Višnjan svake godine sudjeluju i mnogi entuzijasti, volonteri, suradnici, nastavnici, studenti, učenici, roditelji… koji su procijenili da je vrijedno uložiti svoje vrijeme i energiju u ovakve projekte.

U okviru Višnjanskog edukacijskog projekta Centar  provodimo edukaciju novih mentora i asistenata za rad s visokomotiviranom djecom i mladima.

Tražimo:

Motivirane i radoznale entuzijaste spremne na učenje i razvoj vlastitih kompetencija, koje zanimaju prirodne, društvene i humanističke znanosti, tehnologije, informatika, umjetnost…

Ljude koji se žele okušati u znanstvenoj edukaciji, neovisno o njihovoj bazičnoj edukaciji i stupnju dosadašnjeg iskustva.

Nastavnike, roditelje, srednjoškolce, studente, odgojitelje… koji imaju dobru ideju za projekt i nešto resursa (vrijeme, energija, znanje, vještine) za njegovu realizaciju.

Nudimo:

stimulativno okruženje

izvanredno iskustvo u projektnoj pripremi i radu na projektima/radionicama sa sudionicima

dvodnevnu edukaciju

rad na volonterskoj bazi s upisom u volontersku knjižicu i pokrivenim troškovima

Kako izgleda proces prijave za nove mentore?

Nakon ispunjavanja prijavnice za nove mentore, uz koju prilažete potvrdu o nekažnjavanju bit ćete pozvani na dvodnevnu edukaciju za nove mentore i asistente. Cilj edukacije je da se međusobno upoznamo i da se upoznate s načinom rada na Višnjanskim edukacijskim programima. Po završetku edukacije ćete se imati prilike uključiti u provođenje projekata, u skladu s organizacijskim mogućnostima Centra.

Prijave za mentore i asistente za Višnjanske edukacijske programe za 2020. su gotove. Hvala svima na prijavama.

Svima vama koji ste iz nekog razloga propustili rok za prijavu , ne brinite, pratite nas i dalje, biti će još natječaja, uvijek smo u potrazi za novim snagama.

Za sve dodatne upite slobodno se obratite na : edu@sci.hr