Prijava za nove mentore i asistente za Višnjanske edukacijske programe

Novi mentori i asistenti

Novi mentori i asistenti

Pridružite nam se! U kreiranju i realizaciji naših programa, osim stalnog tima Znanstveno edukacijskog centra i Astronomskog društva Višnjan svake godine sudjeluju i mnogi entuzijasti, volonteri, suradnici, nastavnici, studenti, učenici, roditelji… koji su procijenili da je vrijedno uložiti svoje vrijeme i energiju u ovakve projekte.

U okviru Višnjanskog edukacijskog projekta Centar  provodimo edukaciju novih mentora i asistenata za rad s visokomotiviranom djecom i mladima.

Tražimo:

  • Motivirane i radoznale entuzijaste spremne na učenje i razvoj vlastitih kompetencija, koje zanimaju prirodne, društvene i humanističke znanosti, tehnologije, informatika, umjetnost…
  • Ljude koji se žele okušati u znanstvenoj edukaciji, neovisno o njihovoj bazičnoj edukaciji i stupnju dosadašnjeg iskustva.
  • Nastavnike, roditelje, srednjoškolce, studente, odgojitelje… koji imaju dobru ideju za projekt i nešto resursa (vrijeme, energija, znanje, vještine) za njegovu realizaciju.

Nudimo:

  • stimulativno okruženje
  • izvanredno iskustvo u projektnoj pripremi i radu na projektima/radionicama sa sudionicima
  • dvodnevnu edukaciju
  • rad na volonterskoj bazi s upisom u volontersku knjižicu i pokrivenim troškovima

Kako izgleda proces prijave za nove mentore?

Nakon ispunjavanja prijavnice za nove mentore, uz koju prilažete potvrdu o nekažnjavanju bit ćete pozvani na dvodnevnu edukaciju za nove mentore i asistente. Cilj edukacije je da se međusobno upoznamo i da se upoznate s načinom rada na Višnjanskim edukacijskim programima. Po završetku edukacije ćete se imati prilike uključiti u provođenje projekata, u skladu s organizacijskim mogućnostima Centra.

Želite li nam se pridružiti? Javite nam se do 16.04.2023. s ispunjenom prijavnicu koju možete pronaći ovdje: Prijavnica mentori 2023 ili na Google formi.