Protekle dvije godine organizacija Višnjanskih edukacijskih programa bila je puna izazova. Zbog pandemije i epidemioloških mjera nismo mogli organizirati rezidencijalne programe na način na koji smo to radili do sada. Programe je bilo moguće provoditi samo ljeti a i to sa smanjenim brojem sudionika.

Sukladno tome, na veliku žalost mentora, asistenata i uprave, nismo pružili doživljaj Višnjanskih edukacijskih programa svim kandidatima koje smo pozvali.

Zbog velikog broja sudionika koje smo pozvali na programe a koje uslijed pandemije nismo održali razlog je zbog kojeg smo ove godine morali donijeti tešku odluku.

Prijave u 2022. godini bit će otvorene isključivo za kandidate koji su već sudjelovali na našim rezidencijalnim programima.

Ova 2022. godina bit će posvećena organizaciji programa za sve pozvane (prijavljene) kandidate iz 2020. i 2021. te za kandidate koji su već sudjelovali u našim programima.

Kada uspijemo sve prošlogodišnje i pretprošlogodišnje kandidate pozvati na rezidencijalne programe i iste i održati, otvorit ćemo prijave za buduće kandidate, one koji se nisu do sada prijavljivali niti dolazili na naše programe.

Svi kandidati koji su dobili poziv za sudjelovanje u 2020. i 2021., ali još nisu bili na programu NE MORAJU se ponovo prijavljivati.

Prijave za Višnjanske edukacijske programe 2022. otvorene su do 05.05.2022.

Više informacija potražite na poveznici:

Višnjanski edukacijski programi