Svjesni financijske situacije svih nas, te kako financijska situacija potencijalnih sudionika ne bi bila jedina ili presudna prepreka za dolazak na naše programe, Znanstveno edukacijski centar svake godine radi na ciljanom prikupljanju sredstava iz donacija i sponzorstava namijenjenih umanjenju ili potpunom namirenju kotizacija onima kojima je to najpotrebnije.

Tako smo i ove godine zahvaljujući našim dragim donatorima i sponzorima, uspjeli osigurati 16 cjelokupnih stipendija za Višnjanske edukacijske programe 2020.

Naši donatori Rotary klub Karlovac i Rotary klub Dubovac donirali su ukupno 6 stipendija koje su namijenjene kandidatima sa područja Karlovačke županije, dok se ostalih 10 stipendija donatora koji su željeli ostati anonimni dodjeljuje kandidatima bez obzira na prebivalište.

Stipendije su namijenjene svima onima koji iz nekog razloga ne mogu pokriti troškove kotizacije. Napominjemo da se stipendije dodjeljuju tek nakon što kandidati budu primljeni i nikako nisu kriterij za poziv na Višnjanske edukacijske programe.

Pozivamo također ovim putem i sudionike i roditelje da se, kada dijete bude pozvano na programe, sa zamolbom za sufinanciranje obrate i svojim lokalnim poduzećima, upravi, školi i slično. Rado ćemo u tu svrhu izdati potvrdu ili dokaz da je sudionik pozvan na programe.

Nastojanje Znanstveno edukacijskog centra je svakom djetetu pružiti priliku da ostvari svoj puni potencijal neovisno o njihovom materijalnom statusu te ovim putem pozivamo sve potencijalne sponzore i donatore da nam se u toj misiji pridruže.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na e-mail: edu@sci.hr

Hvala još jednom svima koji nam pomažu da ovaj svijet učinimo malo boljim mjestom.