Znanstveno edukacijski centar Višnjan, u suradnji sa Astronomskim društvom Višnjan i Klubom istraživača Explora, organizira Znanstveno šumski ljetni kamp 2020.

Program znanstvenog kampa traje od 17.-22.08.2020 i namijenjen je djeci od 7-9 godina a održati će se na ušću rijeke Mirne (vježbalištu Antenal) te na Tičanu pored Višnjana u blizini Zvjezdarnice Višnjan.

Radi se o “outdoor” programu gdje će djeca kroz boravak u prirodi steći osnovne vještine za istraživanje iste a kroz kraće radionice iz područja prirodoslovlja steći nova znanja koja će razviti svijest o važnosti očuvanja našeg okoliša. Više informacija u letku koji možete pronaći ovdje ili na linku.

Prijave za kamp otvaraju se u ponedeljak 03. kolovoza u 9:00 sati, a zaprimaju se prema redoslijedu prijave do popunjenja mjesta.

Prijaviti će se biti moguće putem Google forme ili preuzimanjem obrazaca koje ćemo objaviti na našim stranicama u ponedeljak 03. kolovoza 2020. u 9:00 sati na slijedećem linku: https://sci.hr/znanstveno-sumski-kamp-explora-cuvete/